4. heinäkuuta 2014

Mitä minulle kuuluu, lisukkeena porkkanapihvien resepti.

Kesäkuu surahti ohi todella nopeasti. Kaikenlaista on tapahtunut, hyviä ja huonoja asioita joiden vuoksi olen vähän joutunut pitämään taukoa täältä. Ompeluinto on täysin kadoksissa, mutta sain sentään yhden mekon ommeltua tytölle. Sovituskuva puuttuu koska mekosta tulikin vähän liian iso, joten siirtyy kaappiin odottelemaan.
Vaaleanpunainen kangas PaaPiin Siiri ja Myyry, mustavalkoinen raitakangas KVK, resori Majapuulta. Kaavana OB Funny Faces.


Uutta kuvitusta olen jo aloitellut, tarinoita on jo parikin sopivaa mutta en ole saanut sitä kunnollista inspiraatiota mitä odottelen. Vaikeinta on keksiä hahmoille luonteet ja omat persoonat, joiden pohjalle alan kuvitusta tekemään. Loppu onkin sitten helpompaa. Omien raapustelujen lisäksi olen luonnostellut muutamaa "tilaustyötä". Suurin syy miksi täällä on ollut hiljaista on se, että syksyllä meillä on hiukan muutoksen tuulia. Palaan syksyllä kouluun jatkamaan MBA tutkintoani. Olen jo nyt kesällä ryhtynyt toimiin ja suoritan yhtä verkkokurssia. Ja koska kurssimateriaalin lukeminen ja esseen kirjoittaminen ajoittuvat aina lasten päiväunihetkeen, ei ole paljon ollut mahdollisuuksia muuta tehdäkään. Mielenkiintoisia muutoksia siis luvassa syksyllä, toivon vain että aikaa löytyy myös tännekin. Instagramissa olen kyllä aktiivisemmin, joten sinne vaan kurkkimaan!


Ja koska täällä on ollut niin hiljasta, lahjon teitä nyt maailman parhaimpien porkkanapihvien reseptillä. Pihvit sopivat esimerkiksi salaatin ja tsatsikin kanssa, tai vaikka hampurilaisen väliin. Olkaatten hyvät. :)4 dl hienoa porkkanaraastetta
 3/4 dl korppujauhoja
 2 dl kevytkermaa/kermaviliä/kuohukermaa
 2 rkl vehnäjauhoja
 1/2 dl öljyä
 1 tl suolaa
 hiven valkopippuria/mustapippuria
 1/2 tl oreganoa
 2 kananmunaa
 juustoraastetta maun mukaan


Laita korppujauhot ja kerma kulhoon, sekoita ja anna turvota. Sekoita porkkanaraaste ja muut ainekset korppujauhoseokseen luetellussa järjestyksessä. Sekoita taikina tasaiseksi. Paista taikinasta pihvejä miedolla lämmöllä teflonpannussa ilman rasvaa molemmin puolin kullanruskeaksi.


Upeaa ja aurinkoista viikonloppua!
Laura

1 kommentti: