19. lokakuuta 2014

Kaaosvuosia ja lampaita joilla on sarvet

Jopas on taas aikaa vierähtänyt. Syyllinen tähän on vain ja ainoastaan kiire. Ja kun on kiire, menee aika täysin arjen pyörittämiseen. Joku joskus sanoi että viis ruuhkavuosista, ne ovat ennemminkin kaaosvuosia. Siltä nyt tuntuukin kun yrittää mahduttaa aikatauluihin kaikkea mahdollista ja vähän vielä lisää.


Nyt sain kuitenkin päähänpinttymän joka oli pakko toteuttaa heti. Olen jo aika pitkään tehnyt t-paitoihin kuvituksia, mutten ole juurikaan hyödyntänyt kangastusseja. Nyt lähdin testailemaan mitä niillä saa aikaan.Siitä piti tulla kauris, mutta valmistuessaan sanoinkin että tuo taitaa olla ennemminkin lammas jolla on sarvet. Sovitaan niin että se on joku satuolento. Harjoittelua kaipaa vähän mutta eiköhän se siitä. Kaulassani on muuten YO ZEN-koru joka on ostettu Televisio Lifestyle Storesta.

Ompelu onkin nyt ollut täysin nollissa kun olen päässyt piirtämisen makuun. Nyt sain vihdoin valmiiksi muumipiirroksetkin. Jotain jännittävää on myös tekeillä kuvituksen saralla erään rakkaan ystäväni kanssa, toivottavasti siitä saadaan poikimaan jotain hienoa!Ihanaa syksyä kaikille ja muistakaa hyppiä lehtikasoihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti