29. huhtikuuta 2014

Hattaraa!

Joskus kankaan kuosi on sellainen, että yhden vaatteen jälkeen siihen jo kyllästyy, ja loppukangas jää hyllyyn marinoitumaan. Joskus taas kangas on sellainen, että se on välittömästi leikeltävä moneksi vaatteeksi, ja silti jää harmittamaan kun se loppuu. Hamstrasin syksyllä Viljamin Puodista kankaiden yönä itselleni sekä minttua että pinkkiä hattarakekkerit-kangasta, mutta koska kangas oli niin keväisen ja kesäisen oloinen päätin jättää sen hautumaan kokonaan myöhempää käyttöä varten.

Näin Vapun korvilla sain yhtäkkiä inspiraation leikellä kankaat, tai oikeastaan vain minttuisen, pinkki jääköön vieläkin marinoitumaan. Koko 1,5m meni heti ja riitti kolmeen paitaan ja yhteen pipoon.

Paidan kaava OB On the Road, Housut OB Relaxed Fit muokattuna.

Nämä olivat muuten ekat housut mitä olen koskaan tehnyt, ihan hyvät tuli omasta mielestäni. Muutamia oho! hetkiä kyllä oli, tiedän sitten seuraavissa tehdä toisin. Ja näitä settejäkin on hauska tehdä, en ole näin aiemmin tehnytkään.


Keltainen on nyt suosikkivärini, kaiken pitää olla Keltaista! Eikä mikä tahansa keltainen, vaan tuollainen kirkas sitruunankeltainen. Joka kevät tuntuu siltä että on pakko pimeän ja pitkän talven jälkeen ahmia värejä.

Paidan kaava OB Rascal, pipon kaava oma. Pipon tupsu Novitan Wool-langasta kieputettu.

Poikakin sai kekkeripaitansa, kuvassa näkyvän lisäksi tein ihan perus t-paidan valkoisilla kanttauksilla. Hän tosin heti ilmoitti ettei aio sitä käyttää, koska se on vauvojen paita. Huoh.

Kankaiden yökin oli jälleen. Ihan mahtava tapahtuma. Itsekin jaksoin valvoa yllättävän kauan. Yritin olla kärppänä Viljamin Puodin synttärikekkereillä, mutta niin siinä vaan kävi, että kaikki tarjoukset menivät sivu suun. Vielä kun pohdiskelin mitähän mahtaisin tehdä siitä ja siitä kankaasta, oli jo joku muu ehtinyt napsutella ne nenäni edestä. Mutta sellainen se pelin henki on. Nyt odottelen jännityksellä mitä PaaPiin possupaketti tuo tullessaan!

4 kommenttia:

  1. Ihania ompeluita! Mie alan nyt vasta lämmetä näille kekkereille ja harmittaa ihan, kun en niitä enää saa. Suloiset värit, kuosit ja vaatteet <3

    VastaaPoista
  2. Ihanan pirteä väriyhdistelmä!

    VastaaPoista