25. marraskuuta 2014

Luovana for HOPE - huutokauppa Facebook-sivuilla!


Nyt on kuulkaas sellainen erikoinen juttu, että teillä on harvinainen mahdollisuus saada Luovana- teoksia omaksi, ja tuotto menee vieläpä hyvään tarkoitukseen! Järjestän huutokaupan Luovana-Facebook sivuilla tulevana viikonloppuna, jonka tuotto menee kokonaisuudessaan ja lyhentämättömänä HOPElle.Ajatus lähti siitä, että tänä vuonna emme lähettäisi lainkaan joulukortteja vaan antaisimme ne rahat hyväntekeväisyyteen. Ajatus kasvoi siitä vähän suuremmaksi. Halusin tehdä vielä vähän enemmän. Mietittyäni pitkään mikä olisi sopiva kohde, otin yhteyttä HOPE- yhdistyksen toiminnanjohtajaan ja kerroin että haluan järjestää huutokaupan jonka tuotto menisi heille.
Mikä HOPE?

HOPE Yhdessä & Yhteisesti ry on vuonna 2009 perustettu valtakunnallinen vapaaehtoisjärjestö, joka toimii lasten paremman arjen puolesta Suomessa. Hope tarjoaa konkreettista apua vähävaraisille ja äkillisen kriisin kohdanneille lapsiperheille sekä huostaanotetuille lapsille. HOPE on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö, ja sen toiminta ohjautuu 14 paikallistoimijan välityksellä eri puolille Suomea (teksti lainattu HOPEn sivuilta). Lue lisää täältä.

Valitsin HOPEn kohteeksi, sillä arvostan heidän tekemää työtä. Uskon että konkreettinen apu jota he tarjoavat on juuri se mitä moni jolla ei ole tukiverkostoa ympärillään tarvitsee. Viime aikoina paljon uutisoidut traagiset lapsiperheiden kohtalot saivat minut, ja varmasti monet muutkin miettimään, mitä itse voisi tehdä asian hyväksi. HOPE on hyvä väylä osallistua ja auttaa. Voit esimerkiksi lahjoittaa itselle tarpeettomia lastenvaatteita tai -tarvikkeita.
Huutokaupan kohteena ovat tämän tekstin väleissä näkyvät teokset jotka huudetaan yksittäin. Lähtöhinta on 0 €, korotukset vapaita. Huutokauppa järjestetään tämän viikon perjantaista klo 21 sunnuntaihin klo 21 Luovana-facebook sivuilla (28.-30.11). Äkkiä tästä sinne tykkäämään jos et ole niin jo tehnyt! Kaupan hinta maksetaan suoraan HOPEn tilille. Luovanan Facebook-sivuilla on käynnissä myös arvonta, johon voit osallistua jakamalla päivityksen joka koskee huutokauppaa.
Tekee hyvää tehdä hyvää. Lähe mukaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti