3. maaliskuuta 2014

Hiljaisuus ja kakkua naamariin

Pieni harmillinen tauko kirjoittelussa. Pari viimeistä viikkoa on menty pää kolmantena jalkana. Täällä on juhlittu perheemme pieniä ja isoja syntymäpäivien merkeissä minkä takia en ole saanut juuri mitään muuta aikaiseksi. No, yhdet sukat sain valmiiksi ja kyllä, uusi sadutus/kuvitus on jo tuloillaan: suunnitelma on jo valmis, ja ensimmäinen ruutukin alkaa olemaan jo plakkarissa. Hiljaa hyvä tulee vaimitensemeni.

Synttäreistä puheen ollen. Tuo meidän satuilija täytti 4 vuotta, ja häntä juhlittiin muun muassa tällaisen Late Lammas-kakun merkeissä.



Kakku on tehty munattomaan kääretorttupohjaan, välissä on Kinuskikissan lakritsitäyte ja Ullan Unelman sitruunatäyte. Pohjan leivoin pellille ja kokosin sen pyöreään muovikippoon. Mustat osat sokerimassaa ja pallurat ovat vaahtokarkkeja. Pieni Late Lammas-fani oli aivan pähkinöinä kakun ulkonäöstä, mutta ei suinkaan mausta; juhlien jälkeen kun kyselin maistuiko kakku tokaisi tämä: "no ei kyllä maistunut, äiti ne vaahtokarkit oli ihan HIRVEITÄ!". No, oli ainakin rehellinen vastaus.



2 kommenttia: